Acum livrare si in EASYBOX!!! Transport gratuit pentru comenzi de peste 499 RON.

Cum curatam suprafetele din piele

Cum curatam suprafetele din piele

Curatarea si mentenanta regulata a suprafetelor din piele, din habitaclul autovehiculelor, este singura cale de a pastra integritatea acestora.

Dupa ce ai identificat tipul de piele si ai ales solutia de curatare, inainte de orice, trebuie verificata compatibilitatea dintre solutie si suprafata. In acest scop, aplica solutia de curatare pe o zona ferita vederii, asteapta cateva momente pentru ca solutia sa lucreze, apoi sterge si verifica stabilitatea culorii. Acest pas te va ajuta sa elimini erori si deteriorari ale suprafetelor. Inainte de a curata suprafata, indeparteaza resturile mari si aspira, insistand la incheieturile tapiteriei. Asa elimini potentiale particule abrazive ce pot zgaria suprafata, precum si praful care altfel ar fi trebuit inlaturat prin curatare.

Daca lucrezi cu o solutie ce se poate dilua, folosirea apei caldute la diluare imbunatateste curatarea. Este indicat ca solutia cu care se face curatarea sa fie aplicata pe un burete. Aplica solutie pe burete si stoarce de câteva ori pana se formeaza spuma. Aplica spuma pe tapiterie, pe suprafete mici si lucreaza nu mai mult de un element odata. Pentru murdaria persistenta, se poate folosi o perie moale. In cazul suprafetelor stabile si foarte murdare, se poate folosi cu grijă un burete special pentru curatare, foarte putin abraziv. La final, curata suprafata cu o laveta de microfibra pana nu mai exista reziduu de solutie. Daca s-a aplicat multa solutie este necesara limpezirea cu o laveta umeda, in special pentru suprafetele sensibile.

De obicei, solutiile profesionale pentru curatare, datorita compozitiei chimice, au tendinta de a lasa reziduuri usor albicioase. Solutiile de genul Consumer nu au aceasta problema, dar nici puterea de curatare a acestora nu este aceeasi cu a solutiilor profesionale.

Respecta intotdeauna indicatiile producatorului referitoare la dilutia si utilizarea solutiilor, deoarece acestea au fost testate sa functioneze in siguranta conform recomandarilor.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!